Bloed/Wonden

Toont alle 17 resultaten

Creëer gruwelijke looks en enge scènes met onze bloederige nepbloed en angstaanjagende nepwonden bij Feestvoordeel! Van levensecht nepbloed met bloedcapsules tot afschrikwekkende nepwonden met Grimas filmbloed, maak je klaar voor een griezelig feest.

1,89 incl. BTW
Uitverkocht
6,99 incl. BTW
Uitverkocht
2,90 incl. BTW
5,99 incl. BTW
10,95 incl. BTW
12,50 incl. BTW
12,50 incl. BTW
Uitverkocht
6,99 incl. BTW

Bloederige Halloween Looks Creëren

Met onze bloederige collectie kun je elke gewenste gruwelijke look creëren voor Halloween, themafeesten, toneelvoorstellingen en meer.

Bloedcapsules Online Kopen

Of je nu op zoek bent naar realistisch nepbloed om een enge scène na te bootsen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je feestelijkheid naar een hoger niveau te tillen.

Bloedschmink Bestellen

Onze nepbloed en nepwonden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn veilig voor gebruik op de huid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke irritaties.

Grimas Filmbloed voor Realisme

Onze nepwonden zijn voorzien van zelfklevende achterkanten voor eenvoudige bevestiging op gezicht, armen, benen en andere delen van het lichaam.

Met onze bloederige collectie kun je elke gewenste gruwelijke look creëren voor Halloween, themafeesten, toneelvoorstellingen en meer. Of je nu op zoek bent naar realistisch nepbloed om een enge scène na te bootsen, of naar nepwonden om jezelf te transformeren in een angstaanjagend monster, wij hebben alles wat je nodig hebt om je feestelijkheid naar een hoger niveau te tillen.

Bij Feestvoordeel geloven we in het aanbieden van betaalbare feestartikelen van hoge kwaliteit, en onze nepbloed en nepwonden zijn daarop geen uitzondering. Onze nepbloed is gemaakt van niet-giftige materialen en is veilig voor gebruik op de huid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke irritaties. Onze nepwonden zijn voorzien van zelfklevende achterkanten voor eenvoudige bevestiging en kunnen worden aangebracht op gezicht, armen, benen en andere delen van het lichaam.

Met onze nepbloed en nepwonden kun je eindeloos experimenteren en je creativiteit de vrije loop laten. Creëer realistische verwondingen, littekens, beten en meer om jezelf te transformeren in een angstaanjagend personage. Of gebruik nepbloed om een scène na te bootsen voor een toneelvoorstelling of filmopname. Met onze diverse collectie nepbloed en nepwonden is er voor elk griezelig idee wel een oplossing te vinden.Onze nepbloed en nepwonden zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen die graag willen experimenteren met special effects make-up. Geef ze de vrijheid om hun eigen enge personages te creëren voor Halloween of verkleedfeestjes en laat hun verbeelding de vrije loop.Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elk feest een griezelige gebeurtenis met onze bloederige nepbloed en enge nepwonden! Met Feestvoordeel ben je verzekerd van kwaliteit, betaalbaarheid en bovenal heel veel plezier! Bestel vandaag nog en bereid je voor op een griezelig feest met onze angstaanjagende feestartikelen!